FORENINGSPORTAL Foreninger i Nittedal

NITTEDAL IL SKI SOMMERSKISKOLE I UKE 25

Gratis deltagelse!

Skigruppa åpnet det nye rulleskianlegget på Sørli i høst og hva er vel ikke bedre enn å knalle til med en sommerskiskole i tilknytning til det fine anlegget? Vi vet at mange reiser ut av bygda for å gå på sommerskiskole- nå trenger du ikke det! Og for de som ikke har rulleski, så har skigruppa rulleski til utlån.  

Dette vil bli en lavterskel, miljøvennlig og bærekraftig sommerski skole med høyt sportslig fokus! Det vil bli to økter hver dag, der en økt vil ha fokus på rulleski og den andre økta vil være det vi kjenner som barmarkstrening.  

Skistua vil være basen vår disse dagene. Det vil i hovedsak være trenere i junioralder som selv er eller har vært aktive på ski. Vi legger opp til at alle skal få et godt treningsutbytte men også at vi skal ha det sosialt og morsomt sammen! Det blir flere overraskelser!  

Hvem kan melde seg på: Barn og ungdom som er født i 2013, 2012, 2011, 2010, 2009 og 2008.  
Pris. Skigruppa har fått støtte fra Gjensidige stiftelsen, så deltagelse er gratis.
Tidspunkt: Mandag til fredag i uke 25 fra kl. 9.30 - 15.00. HUSK: Barna er ansvarlige for å ha med egen matpakke og drikke.  

Påmelding her: https://arrangement.spoortz.no/register/#/NILSkiSommerskiskole2023 eller gå inn på hjemmesida til NIL: https://Nittedalil.no og følg link derfra («påmelding NILs sommercamper 2023»).
Påmeldingsfrist: 23.mai  
Antall deltakere:  70

Kontaktpersoner:  
Per Iver Nordset NIL Ski. per.iver.nordset@nittedalil.onmicrosoft.com  tel. 924 17 463
Gry Stensrud NIL Ski. gry.stensrud@nittedalil.onmicrosoft.com  tel. 917 66 760.
2024 © Foreningsportal