FORENINGSPORTAL Foreninger i Nittedal

Gratis danseforestillingen "Hva nå?"

Vi ønsker velkommen til GRATIS forestilling med Danseverket Dansekompani og forestillingen “HVA NÅ?”

Opplev unge danse-talenter på høyt nivå akkurat her i Nittedal!


Sted: Kulturverket Flammen

Dato: Fredag 28.april 2023

Tid: 19.00 - 19.50


Forestillingen “HVA NÅ?” er en skildring gjennom dans av klimakonsekvenser vi nå står i, eller møter i framtiden. Hvilke endringer har skjedd over kort tid? Hva må vi gjøre for å ta bedre vare på den ene kloden vi har? 

Koreografi av Kristian Vindenes, Silje Olava, Ina-Helén Oskarsen, Anne Bratteberg og Maria Glorvigen, i samarbeid med danserne.

Les mer om "Hva nå?": https://www.facebook.com/events/602924691267044


Forestillingen gir dere en fin inngang til miljødagene på Kulturverket Flammen! Les mer om Miljødagene i Flammens program:https://www.nittedal.kommune.no/flammen/kommende-forestillinger/


Hvem får du se på scenen i "Hva nå?"

Danseverket Dansekompani består av 9 dansere i alderen 14-19 år, og i tillegg er Barnekompaniet, Juniorkompaniet og Ungdomskompaniet ved Danseverket med som gjester. Danserne i DvDk danser sammen i minimum 4 timer hver uke i ulike dansestiler: jazz, samtidsdans, klassisk ballett og street, og i tillegg 1,5 time som er dedikert til forestillingsarbeid. Flere av elevene går også på danselinjer på vgs (Lillestrøm og Edvard Munch vgs), og er med i Vikens talentsatsning “DanseFOT”.

Vår visjon er å styrke dansen i lokalmiljøet og være en synlig dansegruppe på høyt nivå. Barnekompaniet, Juniorkompaniet, Ungdomskompaniet og Danseverket Dansekompani er til sammen 65 dansere, i alderen 10-18 år.


Dette er en danseforestilling som griper, engasjerer og inspirerer. 

GRATIS INNGANG - bare å møte opp! Ses vi 28.april kl 19.00?


PS: er det behov for rullestol-plass gi oss beskjed så Flammen kan tilrettelegge.

Velkommen!

2024 © Foreningsportal